Puro seçiminiz, yakışınız, midefiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Baskı prodüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrol geçirmek gerekir. Bu Toscanello midein uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe cepheılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her ahit ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya kazık kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma fiillemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kadar eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince beş altı daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu suret çakmaklar çok etkilidür ve çokça doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi saf alevli çakmaklarla, beş altı ahit alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabil odaükebilir lakin puro çıdam ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra elverişsiz çevirip cebinünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma fiillemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz mideime anık. Peki ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer mideilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil midemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az dikkat gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun midein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein baştan yakma problem oluşum etmez. Ancak pençe prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şarka olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 kadar beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile kontralaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında hakikat problem platformın soğuk bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir rutubet saklama platformı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının hava geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak nasıl hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl hava geçirmedikleri midein özge rakiplerine kebir fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

Seo Fiyatları https://hamburgerci.name.tr/ https://duduklutencere.name.tr/ https://seskayitcihazlari.name.tr/ https://bluetooth.name.tr/ https://beyazesyaalimsatim.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al zonguldak escort elazığ escort kütahya escort osmaniye escort Çanakkale escort
puff bar satın al kibris escort kıbrıs escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi